Vilka är A.C.M Bygg & Allservice?

A.C.M Bygg & Allservice AB är ett familjeföretag med inriktning främst på tjänster inom bygg, där renoveringar samt ombyggnationer är vårat expertis område. Den andra delen av verksamheten är allservice sidan, där vi erbjuder bland annat tjänster inom städ samt flytt, fastighetsskötsel, trädgårdsarbete m.m. Vi har säte i Söderhamn men utför våra tjänster inom hela Gävleborgs län. A.C.M Bygg & Allservice grundades 2018 och har sedan starten utfört en mängd olika uppdrag som bland annat totalrenoveringar av lägenheter, villor, badrumsrenoveringar, köksmonteringar,  om samt tillbyggnationer, byten av fönster och dörrar, fasadmålning, fönsterrenoveringar, tiotals flytt  samt hundratals städ uppdrag med nöjda kunder som resultat. Vi levererar kvalitet i varje steg, från början till slut. 

Trygghet, Kvalitet och Service är vårt motto. Som vår kund kan du förlita dig på att ditt uppdrag utförs med yttersta kunskap och omsorg, vi lämnar endast nöjda kunder.

Vi hjälper våra kunder från idé till färdig produkt. Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.


Vänd Er med förtroende till oss på :

A.C.M Bygg & Allservice AB

"Vi finns för Er".